Evropski sklad za regionalni razvoj
TVRTKA

Upoznajte tim

Naši uredi: Ljubljana Zagreb Beograd Prag
Ema Bonifačić
Ema Bonifačić
Ema je u zagrebački ured prvi put stupila još kao studentica na stručnoj praksi 2019. godine i već ju je tad vedrina cijelog tima i dinamičnost posla voditeljice projekata toliko osvojila da se ondje vratila odmah po završetku studija engleskog jezika i komparativne književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Postojeće znanje talijanskog i njemačkog jezika koje je nadograđivala tijekom niza ljetnih mjeseci provedenih na različitim radnim mjestima u turizmu svakako planira produbiti… čim uhvati kratki predah od knjiga koje s užitkom guta.
Maja Grgasović
Maja Grgasović
voditeljica projekata
info@alkemist.hr
+385 (1) 6181537
Nakon završetka studija francuskog i engleskog jezika i književnosti i usavršavanja u Glavnoj upravi za pismeno prevođenje Europske komisije, Maja se baca u prevoditeljske vode te se usmjerava na prevođenje za institucije Europske unije. Ubrzo je hvata želja za novim izazovima te se 2018. s velikim entuzijazmom pridružuje Alkemistovu zagrebačkom uredu na radnom mjestu voditelja projekata. Uživa u svojem poslu jer može svakodnevno demonstrirati svoje organizacijske vještine, a najdraži joj je dio pronalaziti nove načine na koje može pozitivno iznenaditi svoje klijente. Osim svojom predanošću, radu ureda pridonosi i svojim humorističnim dosjetkama kojima podiže radnu atmosferu.
Nina Andrijata
Nina Andrijata
U svibnju 2015. godine zagrebački ured proširuje svoj tim i otvara novo radno mjesto imena Back Office Support. Tim povodom našem timu pridružuje se Nina Andrijata i svojim dugogodišnjim iskustvom u knjigovodstvu uvelike pridonosi organizaciji administrativnog dijela posla prevoditeljske agencije. I dok je svima muka od administracije i papirologije, naša Nina u tome uživa i jedva čeka neki novi izazov/zadatak koji bi unijela u neku od milijun svojih Excel-tablica. Da, tako je, naša 9a (najna) pravi je ovisnik o Excelu. :) A kako mi u Alkemistu vjerujemo da svaki pojedinac ima pravo pokazati svoj puni potencijal te biti nagrađen za svoj doprinos timu, Nina je u rujnu 2017. godine promaknuta te preuzima poziciju voditeljice financija grupacije Alkemist.
Anamarija Guć
Anamarija Guć
voditeljica projekata
info@alkemist.hr
+385 (1) 6181537
Anamarija je diplomirala španjolski i nizozemski jezik, a zagrebačkom se uredu pridružila 2019. godine nakon dugogodišnjeg rada u različitim sektorima jezične industrije. Svoju ljubav prema jezicima, prevođenju, organizaciji, osiguranju kvalitetne usluge i neprestanom učenju objedinila je u poslu voditeljice projekata, gdje ju osobito raduje svjedočiti zadovoljstvu klijenata i stručnih suradnika. Nakon dana u uredu najvjerojatnije gleda kriminalističke filmove, a velika je vjerojatnost da ćete je vidjeti i u nekom od studija za balet ili jogu.
Lea Magdić
Lea Magdić
voditeljica projekata
info@alkemist.hr
+385 (1) 6181537
Lea se zagrebačkom uredu pridružila 2017. godine nakon rada u prevođenju i prodaji. Svoje organizacijske vještine te ljubav prema jezicima, prevođenju i radu s ljudima objedinila je u ulozi voditeljice projekata, a njezine su glavne odgovornosti prepoznavanje potreba klijenata, upravljanje rokovima projekata i kontrola kvalitete prijevoda. Diplomirala je engleski i portugalski jezik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te je svoje znanje usavršavala i na Sveučilištu u Portu u Portugalu. Osim toga, tijekom svojeg obrazovanja učila je njemački, španjolski i francuski jezik, a taj popis u budućnosti svakako planira i proširiti.
Uvijek smo u potrazi za stručnjacima na području jezika.
Želite nam se pridružiti?
Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovu privolu možete povući putem poveznice na kraju svakog newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.