Evropski sklad za regionalni razvoj
TVRTKA

Upoznajte tim

Naši uredi: Ljubljana Zagreb Beograd Prag
Lola Novaković
Lola Novaković
Nakon što je postala apsolvent na studiju Opće lingvistike na Filološkom fakultetu Sveučilišta u Beogradu, Lolu je ljubav prema talijanskom jeziku odvela na studij ekonomije na Sveučilište u Trstu gdje je usavršila ovaj jezik, ali i stekla široka znanja iz područja financija, uspjevši na najbolji način spojiti ugodno s korisnim. Uz talijanski, odlično poznaje i engleski jezik. Iako je tek na početku karijere, Lola pokazuje odličan smisao za odnose s ljudima i organizaciju posla. U Alkemistu je pronašla način da spoji ljubav prema lingvistici i ekonomiji.
U slobodno vrijeme voli čitati jer joj čitanje omogućava da istovremeno bude stanovnik brojnih mjesta širom svijeta, pa čak i Joyceova Dublina.
Vanja Tošić
Vanja Tošić
Vanja se beogradskom Alkemistovu timu pridružila 2021. godine kao voditeljica kupaca nakon što je stekla više od šest godina iskustva na radnim mjestima na kojima je blisko surađivala s kupcima. Svoju je karijeru započela u srpskoj nacionalnoj zrakoplovnoj tvrtki gdje je imala priliku upoznati ljude iz svih krajeva svijeta i surađivati s njima te otkriti svoju sposobnost da izvuče ono najbolje iz svake situacije. Alkemist se pokazao savršenim izborom za nju jer joj je omogućio da svoje iskustvo spoji s prijevodnim procesom i zanimanjem za strane jezike. Vanja se voli pobrinuti da se ljudi u njezinu društvu osjećaju ugodno i tu vještinu smatra posebno korisnom pri uspostavi suradnje na projektima s novim klijentima. Umjetnost je njezina skrivena strast. Zbog toga uspijeva pronaći ljepotu u svemu, čak i u radnom okružju koje uz nju postaje kreativno i zanimljivo. Zbog svojeg dosadašnjeg iskustva u radu s klijentima i pozitivna stava, ljubaznosti i vještina potrebnih za rješavanje problema, Vanja je izvrsna voditeljica kupaca u Alkemistu.
Marija Jestrić
Marija Jestrić
Direktorica međunarodne prodaje
marija.jestric@alkemist.rs
+381 11 30 37 540
Marija je u rujnu 2021. godine preuzela mjesto direktorice međunarodne prodaje u Alkemistu što donosi komercijalno vođenje svih naših ureda. Ističe se bogatim iskustvom i vrhunskim prodajnim rezultatima koje je prije nego što je postala direktorica postigla na mjestu Business Developera u Alkemistu gdje se istaknula u dobivanju novih klijenata, brizi o potrebama postojećih ključnih klijenata, vođenju osposobljavanja novih zaposlenika na odjelu prodaje te uvođenju inovativnih pristupa pregovaranju i prodaji. Marija je tijekom desetogodišnje karijere u Alkemistu također uspješno sudjelovala u uspostavljanju lanca vrijednosti za poboljšanje upravljanja ključnim klijentima, optimizirala poslovne rezultate i podigla razinu svijesti o našoj prevoditeljskoj agenciji. Izuzetno je ponosna na izvrsnu suradnju s brojnim velikim tvrtkama u području automobilske, duhanske, farmaceutske, bankarske i tehnološke industrije.
Marija Mirković
Marija Mirković
Marija je svoju karijeru u Alkemistu započela 2006. godine kao voditeljica ureda. Radila je na uspostavljanju i strateškom razvoju Alkemistova poslovanja na području Republike Srbije. Svojim znanjem, strpljenjem i prethodnim radnim iskustvom koje je stekla u području marketinga i organizacije, uz pažljivo odabrani tim koji se neprestano širio, Marija je uspjela od start-up ureda Alkemist Beograd dovesti do razine na kojoj se danas nalazi te postići da visoka kvaliteta usluge i profesionalnost budu sinonim za Alkemistovo poslovanje.
Marija postaje direktor ureda Alkemist Beograd 2016. godine, a od 2017. godine preuzima i funkciju direktora ureda Alkemist Prag. Marija je diplomirala na Fakultetu organizacijskih znanosti Sveučilišta u Beogradu.
Uvijek smo u potrazi za stručnjacima na području jezika.
Želite nam se pridružiti?
Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovu privolu možete povući putem poveznice na kraju svakog newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.