Evropski sklad za regionalni razvoj
Prijevod i lokalizacija mrežnih sadržaja

Govorite njihovim jezikom

I ne gubite ništa u prijevodu.

Ako gradite webshop za svjetsko tržište, u cilju vam je govoriti jezikom svojih kupaca. Pošaljite nam datoteke u formatima kao što su HTML, HTM, XML ili CSS i naši će ih prevoditelji pripremiti za uporabu na bilo kojem odabranom jeziku.
NARUČITE ONLINE Obratite se odjelu prodaje

Web-stranica koju klijenti razumiju

Uložili ste vrijeme i novac u web-stranicu nadajući se da ćete privući globalnu publiku za svoj proizvod ili svoju uslugu. Sasvim logično, publika će očekivati da govorite njihov jezik. Pripremite se na vrijeme.
I bez brige. U prevoditeljskoj agenciji Alkemist pobrinut ćemo se da ništa nije izgubljeno u prijevodu.
Samo nam pošaljite svoje datoteke u HTML-u, HTM-u, XML-u ili CSS-u, a mi ćemo ih vratiti na traženom jeziku. Da, toliko je jednostavno. Prijevod ćete postaviti na web-stranicu za nekoliko minuta i spremni ste osvojiti svijet.
Pripremite svoju web-stranicu za globalnu publiku.

Koju razinu kvalitete
prijevoda trebate?

Kako biste dobili točno onakav prijevod jezika kakav želite, u prevoditeljskoj agenciji Alkemist možete birati između različitih razina kvalitete prijevoda:

Osnovni
prijevod

Osnovni prijevod jest upravo to – prijevod bez provjere i lekture. Ovaj tip prijevoda idealan je kad vam brzo treba razumijevanje teksta bez dodatne preciznosti.

Profesionalni
prijevod

Profesionalni prijevod odvija se u trima fazama. U prvoj prijevod radi specijalizirani prevoditelj. U drugoj izvorni govornik ciljnog jezika radi lekturu, a u trećoj fazi dodatni čitatelj provjerava kvalitetu prijevoda. Ovakav prijevod trebat će vam kad prevodite specijalizirane dokumente, a točnost i preciznost od iznimne su važnosti. Posebno ako će dokumenti biti objavljeni.

Kreativno
prevođenje

Kreativno prevođenje – transkreacija više je pisanje nego prevođenje. Radi se o adaptaciji izvornog teksta kako bi se što bolje prilagodio ciljnoj publici i kulturi. Idealno za marketinške kampanje za više tržišta ili za lokalizaciju internetske stranice.

Ovjereni
prijevod

Ovjereni je prijevod onaj na kojem radi sudski tumač. Trebat će vam ako prevodite službene dokumente koji moraju biti ovjereni potpisom i pečatom.

Što klijenti kažu o nama?

Navedenom potvrdom potvrđujemo da smo bili vrlo zadovoljni uslugama i načinom rada ekipe Alkemist, prevajalske storitve, d.o.o. Posebno bismo istaknuli njihove brze reakcije, pouzdanost i profesionalan pristup te korektnu komunikaciju i suradnju s nama.
Vrlo smo zadovoljni vašim uslugama. Brzi, promptnih reakcija, prijevod predate u roku. Bravo
Iznimno smo zadovoljni tvrtkom Alkemist, prevajalske storitve, d.o.o. Njihove usluge u smislu kvalitete prijevoda, kao i dogovorenih rokova, postavljaju standard za pružanje usluga te vrste.
Svoju suradnju s Alkemistom ocjenjujemo kao vrlo kvalitetnu jer prijevode obavljaju s velikom točnošću i uvijek u dogovorenom roku. Za tekstove interne prirode uspostavili su i terminološku bazu tako da su prijevodi i terminološki odgovarajući i ujednačeni, što kao naručitelji iznimno cijenimo. Njihovi kapaciteti dovoljni su da preuzmu i veće i kompleksnije prijevode, koje povremeno trebamo u vrlo kratkim rokovima. S aspekta korisnika sviđa nam se i novi sustav za razmjenu datoteka Plunet s pomoću kojega u svakom trenutku možemo pratiti napredak prijevoda. Na kraju bismo željeli pohvaliti ljubaznost i brze reakcije ekipe voditelja projekata.
S prevoditeljskom agencijom Alkemist uspješno surađujemo već dugi niz godina.Odlikuje ih točnost, profesionalnost i kvalitetan rad.
S Alkemistom surađujemo već više godina. Kod njih sve možemo dobiti na jednome mjestu: prijevode na bilo koji jezik, ovjerene prijevode, lekturu. Brzi su, prilagodljivi, a tekstovi su kvalitetno prevedeni. Vrlo smo zadovoljni njihovim uslugama i ljubaznim ophođenjem.
Zadovoljstvo je surađivati s agencijom Alkemist. Uvijek su pouzdani, vrlo brzi i jako ljubazni.
Pouzdan su partner koji brzo reagira. Ekipa prevoditelja brzo je usvojila jezik automobilske industrije. Kad je riječ o vrsti prijevoda, uvijek se trude odabrati prevoditelja kojem tematika najbolje leži.
S Prevoditeljskom agencijom Alkemist naše poduzeće je više puta surađivalo, a svaki put potvrđuju kvalitetnu uslugu i povoljnu cijenu. Kod suradnje uvijek poštuju dogovorene rokove i s time naručitelju omogućavaju bezbrižno poslovanje s partnerima i ispunjavanje obveza partnera prema drugima, Upravo zato nadamo se i želimo da se takva suradnja nastavi i u budućnosti. 
Prevoditeljsko poduzeće Alkemist odlikuju mnoge prednosti, koje su temelj visokokvalitetne usluge: ažurnost, točnost, kvalitetno poznavanje specifičnosti pojedinih područja i razumijevanje konteksta.  Sve navedeno dopunjuje još i ljubaznost cijelog tima.
Moja iskustva u radu s Vama su dobra. Vrlo ste stručni, pažljivi, uvijek voljni ugoditi zahtjevu naručitelja, čak i kada se radi o hitnim stvarima a rokovi za prijevod su vrlo kratki. Super je što ste promptni također i s odgovorima što se tiče točnosti prijevoda s kojima se u našem poslu često susrećemo. Još nešto, sviđa mi se što je u cijenu uključena i korektura tekstova.
Prevoditeljska agencija Alkemist već nam godinama osigurava kvalitetne i točne prijevode. Cijenimo brze reakcije i strogo poštovanje dogovorenih rokova, što je za nas vrlo važno.
Ono što želimo posebno pohvaliti su između ostalog stručnost, uslužnost i povoljna cijena, a kruna svega je brz odaziv pošto često dolazi do hitnih narudžbi. Vaša cijenjena tvrtka nudi pravi omjer „uloženog i dobivenog“ i to je upravo ono što nam treba. Svakako ćemo Vam i u buduće dati naše povjerenje za sve nove projekte i rado ćemo Vas preporučati dalje.
Izuzetno nam je zadovoljstvo što možemo preporučiti prevoditeljsku agenciju Alkemist kao vrlo profesionalnog i pouzdanog partnera. Suradnja s agencijom je uvijek vrlo profesionalna i ugodna, sve usluge se odrade u dogovorenim rokovima i na vrlo visokom nivou kvalitete. Uz dogovorenu uslugu uvijek možemo računati na dodatne savjete i sugestije čime suradnja nadilazi naša očekivanja. S obzirom na naše dosadašnje zadovoljstvo dobivenom uslugom, planiramo nastaviti suradnju i dalje te preporučujemo svim tvrtkama koje traže pouzdanog partnera za prevođenje.

Kad mogu očekivati prijevod?
Izračunajte sami:

Osnovni
prijevod

2.000
riječi u jednom radnom danu.
Profesionalni
prijevod

1.500
riječi u jednom radnom danu.
Transkreacija
kreativno prevođenje

1.000
riječi u jednom radnom danu.
Ovjereni
prijevod

1.500
riječi u jednom radnom danu.

Trebate brz prijevod?

S druge strane ove mrežne stranice već čekaju prevoditelji i potrebna je samo minuta da ih pokrenete!

Trebate zahtjevniju uslugu?

Ako imate zahtjevniji upit s obzirom na količinu ili sadržaj prijevoda, obratite nam se.

Nazovite nas na 0800 205 206
Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovu privolu možete povući putem poveznice na kraju svakog newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.