Evropski sklad za regionalni razvoj

Lokalizacija web-stranice

Progovorite jezikom svojih klijenata.

Dobre svjetske web-stranice govore jezikom vašeg tržišta s pomoću lokaliziranih tekstova, slika, ilustracija, e-knjiga i videozapisa.
Obratite se odjelu prodaje

Obratite se svijetu sa samopouzdanjem

Želite li poslovati globalno? Učinkovitim prijevodima omogućite klijentima da vas tako i doživljavaju! Lokalizirajte sadržaje, grafike, ilustracije, bannere, reklame, e-knjige, videosadržaje i aplikacije te omogućite klijentima na tržištima na kojima ste prisutni da vas upoznaju na svojem jeziku.
U prevoditeljskoj agenciji Alkemist pomoći ćemo vam da pokrijete sva tržišta i pobrinuti se da klijenti razumiju vašu poruku bez obzira na to je li riječ o prijevodu na engleski, njemački ili bilo koji drugi jezik.
Nazovite nas. Pripremit ćemo vam informativnu ponudu.
Poveznica na vašu web-stranicu sasvim je dovoljna za okvirnu ponudu
Tako je, možemo vam pripremiti okvirnu ponudu na temelju poveznice na vašu web-stranicu. Potom, nakon što nam pošaljete izvornike u formatima u kojima možemo raditi, pripremit ćemo vam preciznu ponudu.
Koje formate upotrebljavamo za prijevod sadržaja na web-stranici?
Izvezite sadržaj web-stranice iz CMS-a u formate poput XLIFF-a i XML-a ili XLSX-a. Također se s pomoću priključka CAT alata možemo izravno spojiti na vaš Wordpress CMS. Tako vam možemo uštedjeti vrijeme, novac i energiju koje biste inače potrošili na izvoz izvornika i ponovni uvoz prijevoda.

Lokalizacija web-stranice uključuje:

prijevod / kreativni prijevod tekstova
stolno izdavaštvo (DTP) i uređivanje grafičkih prikaza
lokalizaciju videozapisa
optimizaciju web-stranica za tražilice (SEO)

Trebate brz prijevod?

S druge strane ove mrežne stranice već čekaju prevoditelji i potrebna je samo minuta da ih pokrenete!

Trebate zahtjevniju uslugu?

Ako imate zahtjevniji upit s obzirom na količinu ili sadržaj prijevoda, obratite nam se.

Nazovite nas na 0800 205 206
Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovu privolu možete povući putem poveznice na kraju svakog newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.