Evropski sklad za regionalni razvoj
TVRTKA

Upoznajte tim

Naši uredi: Ljubljana Zagreb Beograd Prag
Teja Jakoš
Teja Jakoš
Nakon završetka studija engleskog i španjolskog jezika na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani te boravka na studentskoj razmjeni u Španjolskoj Teju je profesionalni put nanio u industriju susreta i događaja gdje je sudjelovala u organizaciji brojnih domaćih i međunarodnih događaja. Poslije tri godine odlučila se vratiti korijenima pridruživši se Alkemistovu timu kao voditeljica projekata 2021. godine. Uloga voditeljice projekata stvorena je za nju jer objedinjuje njezina dva omiljena područja – organizaciju i jezike. Raduje se svim izazovima i ne odustaje sve dok naručitelj nije u potpunosti zadovoljan. Zbog slastica koje priprema, u uredu nikako ne uspijevamo u potpunosti istesati »summer body« (što joj zapravo uopće ne zamjeramo).
Nina Hočevar
Nina Hočevar
Ljubav prema stranim jezicima i kulturama Ninu je usmjerila na studij prevođenja engleskog i francuskog jezika gdje je, osim teoretskog, skupila i praktično iskustvo kao prevoditeljica putujući državama diljem Europe. Nakon završetka studija okušala se u organizacijskim vodama, a kao iskusna prevoditeljica i voditeljica projekata naposljetku je dospjela do našeg ureda. Sada vodi računa o kvaliteti i tehnološkoj besprijekornosti prevoditeljskih procesa kako bismo svojim naručiteljima pružili najbolje moguće korisničko iskustvo.
Slađana Ćetojević
Slađana Ćetojević
Voditeljica poslovanja i prodaje u uredu u Ljubljani
alkemist@alkemist.si
+386 82 80 38 50
Slađana Ćetojević pridružila se Alkemistovu timu 2017. godine i od tada se uspješno brine o zadovoljstvu klijenata. Budući da voli raditi s ljudima, upisala je Visoku turističku školu u Portorožu gdje je nadogradila komunikacijske i organizacijske sposobnosti. Svojim novim znanjem i energijom isprva se odlično snašla u ulozi Business Developera te se brinula o pripremi ponuda i narudžbi, komunikaciji između naručitelja i voditelja projekata te dobivanju novih klijenata. Zbog predanog rada i njezinih sposobnosti, u rujnu 2021. godine krenula je korak dalje i preuzela vođenje poslovanja i prodaje u ljubljanskom Alkemistovu uredu. Slađana uživa u novim izazovima koji se pojavljuju u svakodnevnim situacijama i u kontaktu s klijentima koji joj vjeruju zbog njezina pozitivnog stava i s njom rado surađuju.
Igor Gorše
Igor Gorše
voditelj odjela za usmeno prevođenje
igor.gorse@alkemist.si
+386 40 777 751
Igor Gorše stručnjak je za tehničku izvedbu simultanog prevođenja. Interes za tehniku, ponajprije finu mehaniku i elektroniku, njeguje od djetinjstva. Tako je iz redova policije dospio u svoje omiljeno radno okružje isprepleteno žicama i najrazličitijim aparaturama. Igor pruža tehničku podršku na svim događajima u Alkemistovoj organizaciji koji zahtijevaju tumačenje te sa zadovoljstvom pomaže klijentima u raznim situacijama i rješavanju tehničkih problema.
Uvijek smo u potrazi za stručnjacima na području jezika.
Želite nam se pridružiti?
Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovu privolu možete povući putem poveznice na kraju svakog newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.