Evropski sklad za regionalni razvoj

O Alkemistu

Već dva desetljeća pomažemo ljudima da se bolje razumiju. Pritom smo skupili neprocjenjivo iskustvo i vještine potrebne za vođenje projekata bilo koje veličine, uvijek s jednakom kvalitetom.
Alkemist
Javite nam se ili nas posjetite u Ljubljani, Pragu, Zagrebu ili Beogradu. Tamo smo svaki radni dan od 8 do 16 sati.

Odaberete li nas za suradnju, činite i dobro djelo, jer dio zarade od svakog projekta preusmjeravamo u Alkemistovu zakladu za pomaganje djeci i potrebitima.

Naše brojke

Card image cap

0+

godina iskustva

Card image cap

0+

klijenata

Card image cap

0+

projekata godišnje

Card image cap

0+

prevedenih riječi dnevno

Card image cap

0

jezika

Card image cap

0

europskih zemalja

Upoznajte tim

Drago nam je da ste ovdje! Nemamo, nažalost, mogućnost predstaviti vam svih naših 1.200 prevoditelja, lektora, grafičkih dizajnera… pa ćemo vam predstaviti nekoliko ljudi s kojima ćete biti u kontaktu. Čisto da spojite lice s imenom.
Najnovije s našeg bloga
Alkemist • 28.01.2020

Pogrešne predodžbe o prevođenju

Budući da se prevoditelji u svojem poslu neprestano susreću s različitim predodžbama o tome što je prevođenje, koje su nerijetko pogrešne, u prevoditeljskoj agenciji Alkemist odlučili smo napraviti pregled nekoliko najčešćih pogrešnih predodžbi o prevođenju.
Pročitajte više
Pogrešne predodžbe o prevođenju
Istaknite se s Alkemistom.
Otkrijte naše usluge
Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovu privolu možete povući putem poveznice na kraju svakog newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.