Evropski sklad za regionalni razvoj

Strategija lokalizacije

Jedinstveno iskustvo stranaka diljem svijeta.

Prilikom prevođenja uzimamo u obzir kulturne razlike zemalja u kojima poslujete kako biste dobili jednaka korisnička iskustva.
OBRATITE SE ODJELU PRODAJE

Trebate strategiju upravljanja lokalizacijom?

Pitate se trošite li previše sredstava na lokalizaciju? Čini vam se da ste neke dokumente već preveli? Želite sve ponude i narudžbe prijevoda na jednom mjestu?
U prevoditeljskoj agenciji Alkemist pripremit ćemo vam strategiju za provedbu lokalizacije kojom ćete u trenutku smanjiti troškove, povećati preglednost i postati učinkovitiji.
Razgovarajmo o strategiji.

Kako CAT alati mogu smanjiti troškove prevođenja?

Alati za računalno potpomognuto prevođenje pomažu prevoditeljima i drugim jezikoslovcima da pohranjuju i uređuju prijevode te da njima upravljaju. Sve započinje uvozom izvornog dokumenta u CAT-alat, potom izrađujemo analizu količine teksta u odnosu na prijevodnu memoriju koju ćemo upotrijebitiu projektu. Kad je prijevod završen, tekst na ciljnome jeziku pohranjujemo u prijevodnu memoriju i dokument koji sadrži prijevod teksta izvozimo iz CAT alata u obliku koji je istovjetan izvorniku.
Alati za računalno potpomognuto prevođenje osiguravaju dosljednost i visoku kvalitetu prijevoda i smanjuju troškove ponovnom uporabom već prevedenih dijelova teksta.

Trebate brz prijevod?

S druge strane ove mrežne stranice već čekaju prevoditelji i potrebna je samo minuta da ih pokrenete!

Trebate zahtjevniju uslugu?

Ako imate zahtjevniji upit s obzirom na količinu ili sadržaj prijevoda, obratite nam se.

Nazovite nas na 0800 205 206
Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovu privolu možete povući putem poveznice na kraju svakog newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.