Evropski sklad za regionalni razvoj
Usmeno prevođenje

Premostite jezične barijere

Prevodimo simultano, konsekutivno, šaptom, pa čak i znakovno na poslovnim putovanjima, seminarima, sastancima, državnim konferencijama ili konferencijama za novinare u 19 europskih zemalja.

NARUČITE ONLINE Obratite se odjelu prodaje
Usmeno prevođenje
Usmeno prevođenje

Srušite jezične prepreke
na 110 različitih jezika

Putujete u zemlju čiji jezik ne govorite ili očekujete posjet nekoga čiji jezik ne razumijete?
Simultani, konsekutivni i znakovni prevoditelji prevoditeljske agencije Alkemist mogu vam brzo priskočiti u pomoć na vašim poslovnim susretima/sastancima, seminarima, poslovnim, novinarskim i drugim konferencijama ili protokolarnim događajima.
Alkemistovi stručnjaci mogu prevoditi na vašim poslovnim sastancima, seminarima, konferencijama, novinskim konferencijama ili protokolarnim događajima u čak 19 europskih zemalja.
Putujemo s vama, pomažemo vam pregovarati, održati govor ili prezentaciju.
Javite kako vam možemo pomoći.

Simultano prevođenje

Dva prevoditelja sjede u prevoditeljskim kabinama, slušaju i prevode istovremeno dok govornik govori. Sudionici prijevod slušaju koristeći se bežičnim slušalicama. Budući da je istovremeno slušanje, prevođenje, pisanje bilješki i korištenje ispravnom terminologijom izrazito naporno, prevoditelji se izmjenjuju svakih 15 do 20 minuta.
Ali bez brige. Naši prevoditelji imaju bogato iskustvo i visoku koncentraciju.
S njima stiže i tehničar koji će postaviti kabine, slušalice i sve ostale tehničke stvari o kojima vi ne trebate brinuti.

Konsekutivno prevođenje

Prevoditelj stoji pokraj govornika i prevodi dio po dio izrečenoga. Za ovu vrstu prevođenja potrebno je izrazito dobro kratkotrajno pamćenje, učinkovitaprevoditeljska metodologija i izostanak straha od javnog nastupa. Alkemistovi stručnjaci imaju sve navedeno. Dodatna oprema najčešće nije potrebna, no zatreba li vam, omogućit ćemo vam svu tehničku opremu te audio- i videosnimku samog događaja.

Znakovno prevođenje

U Alkemistu imamo prevoditelje koji poznaju znakovni jezik pa na vašim događajima, konferencijama ili prijenosima uživo prevode za osobe oštećena sluha.

Oprema za simultano prevođenje

Organizirajte događaj s Alkemistovom vrhunskom opremom za simultano prevođenje.

SAZNAJTE VIŠE O OPREMI

Što klijenti kažu o nama?

Navedenom potvrdom potvrđujemo da smo bili vrlo zadovoljni uslugama i načinom rada ekipe Alkemist, prevajalske storitve, d.o.o. Posebno bismo istaknuli njihove brze reakcije, pouzdanost i profesionalan pristup te korektnu komunikaciju i suradnju s nama.
Vrlo smo zadovoljni vašim uslugama. Brzi, promptnih reakcija, prijevod predate u roku. Bravo
Iznimno smo zadovoljni tvrtkom Alkemist, prevajalske storitve, d.o.o. Njihove usluge u smislu kvalitete prijevoda, kao i dogovorenih rokova, postavljaju standard za pružanje usluga te vrste.
Svoju suradnju s Alkemistom ocjenjujemo kao vrlo kvalitetnu jer prijevode obavljaju s velikom točnošću i uvijek u dogovorenom roku. Za tekstove interne prirode uspostavili su i terminološku bazu tako da su prijevodi i terminološki odgovarajući i ujednačeni, što kao naručitelji iznimno cijenimo. Njihovi kapaciteti dovoljni su da preuzmu i veće i kompleksnije prijevode, koje povremeno trebamo u vrlo kratkim rokovima. S aspekta korisnika sviđa nam se i novi sustav za razmjenu datoteka Plunet s pomoću kojega u svakom trenutku možemo pratiti napredak prijevoda. Na kraju bismo željeli pohvaliti ljubaznost i brze reakcije ekipe voditelja projekata.
S prevoditeljskom agencijom Alkemist uspješno surađujemo već dugi niz godina.Odlikuje ih točnost, profesionalnost i kvalitetan rad.
S Alkemistom surađujemo već više godina. Kod njih sve možemo dobiti na jednome mjestu: prijevode na bilo koji jezik, ovjerene prijevode, lekturu. Brzi su, prilagodljivi, a tekstovi su kvalitetno prevedeni. Vrlo smo zadovoljni njihovim uslugama i ljubaznim ophođenjem.
Zadovoljstvo je surađivati s agencijom Alkemist. Uvijek su pouzdani, vrlo brzi i jako ljubazni.
Pouzdan su partner koji brzo reagira. Ekipa prevoditelja brzo je usvojila jezik automobilske industrije. Kad je riječ o vrsti prijevoda, uvijek se trude odabrati prevoditelja kojem tematika najbolje leži.
S Prevoditeljskom agencijom Alkemist naše poduzeće je više puta surađivalo, a svaki put potvrđuju kvalitetnu uslugu i povoljnu cijenu. Kod suradnje uvijek poštuju dogovorene rokove i s time naručitelju omogućavaju bezbrižno poslovanje s partnerima i ispunjavanje obveza partnera prema drugima, Upravo zato nadamo se i želimo da se takva suradnja nastavi i u budućnosti. 
Prevoditeljsko poduzeće Alkemist odlikuju mnoge prednosti, koje su temelj visokokvalitetne usluge: ažurnost, točnost, kvalitetno poznavanje specifičnosti pojedinih područja i razumijevanje konteksta.  Sve navedeno dopunjuje još i ljubaznost cijelog tima.
Moja iskustva u radu s Vama su dobra. Vrlo ste stručni, pažljivi, uvijek voljni ugoditi zahtjevu naručitelja, čak i kada se radi o hitnim stvarima a rokovi za prijevod su vrlo kratki. Super je što ste promptni također i s odgovorima što se tiče točnosti prijevoda s kojima se u našem poslu često susrećemo. Još nešto, sviđa mi se što je u cijenu uključena i korektura tekstova.
Prevoditeljska agencija Alkemist već nam godinama osigurava kvalitetne i točne prijevode. Cijenimo brze reakcije i strogo poštovanje dogovorenih rokova, što je za nas vrlo važno.
Ono što želimo posebno pohvaliti su između ostalog stručnost, uslužnost i povoljna cijena, a kruna svega je brz odaziv pošto često dolazi do hitnih narudžbi. Vaša cijenjena tvrtka nudi pravi omjer „uloženog i dobivenog“ i to je upravo ono što nam treba. Svakako ćemo Vam i u buduće dati naše povjerenje za sve nove projekte i rado ćemo Vas preporučati dalje.
Izuzetno nam je zadovoljstvo što možemo preporučiti prevoditeljsku agenciju Alkemist kao vrlo profesionalnog i pouzdanog partnera. Suradnja s agencijom je uvijek vrlo profesionalna i ugodna, sve usluge se odrade u dogovorenim rokovima i na vrlo visokom nivou kvalitete. Uz dogovorenu uslugu uvijek možemo računati na dodatne savjete i sugestije čime suradnja nadilazi naša očekivanja. S obzirom na naše dosadašnje zadovoljstvo dobivenom uslugom, planiramo nastaviti suradnju i dalje te preporučujemo svim tvrtkama koje traže pouzdanog partnera za prevođenje.

Trebate brz prijevod?

S druge strane ove mrežne stranice već čekaju prevoditelji i potrebna je samo minuta da ih pokrenete!

Trebate zahtjevniju uslugu?

Ako imate zahtjevniji upit s obzirom na količinu ili sadržaj prijevoda, obratite nam se.

Nazovite nas na 0800 205 206
Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovu privolu možete povući putem poveznice na kraju svakog newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.