Evropski sklad za regionalni razvoj
Ovjereni prijevod

Ovjerena kvaliteta, autentičnost i točnost

Naši sudski tumači osiguravaju precizne prijevode i ovjere potvrda, rodnih listova, policijskih izvještaja, vjenčanih listova, ugovora, punomoći, diploma i ostalih dokumenata.
NARUČITE ONLINE Obratite se odjelu prodaje
Ovjereni prijevod
Ovjereni prijevod

Prijevodi s pečatom sudskog tumača

Službene dokumente poput certifikata, putovnica, diploma, vjenčanih i rodnih listova, policijskih zapisnika, ovlaštenja i sl. najčešće prevode sudski tumači. Pogreške u prijevodu službenih dokumenata mogu uzrokovati veliku štetu.

Sudski tumači prevoditeljske agencije Alkemist stručnjaci su u različitim područjima, što znači da savršeno razumiju tekst i kontekst određenog dokumenta. Na taj način naše znanje može pridonijeti izgradnji vašeg međunarodnog poslovnog ugleda.
Zatražite sudskog tumača.

Koju razinu kvalitete
prijevoda trebate?

Kako biste dobili točno onakav prijevod jezika kakav želite, u prevoditeljskoj agenciji Alkemist možete birati između različitih razina kvalitete prijevoda:

Osnovni
prijevod

Osnovni prijevod jest upravo to – prijevod bez provjere i lekture. Ovaj tip prijevoda idealan je kad vam brzo treba razumijevanje teksta bez dodatne preciznosti.

Profesionalni
prijevod

Profesionalni prijevod odvija se u trima fazama. U prvoj prijevod radi specijalizirani prevoditelj. U drugoj izvorni govornik ciljnog jezika radi lekturu, a u trećoj fazi dodatni čitatelj provjerava kvalitetu prijevoda. Ovakav prijevod trebat će vam kad prevodite specijalizirane dokumente, a točnost i preciznost od iznimne su važnosti. Posebno ako će dokumenti biti objavljeni.

Kreativno
prevođenje

Kreativno prevođenje – transkreacija više je pisanje nego prevođenje. Radi se o adaptaciji izvornog teksta kako bi se što bolje prilagodio ciljnoj publici i kulturi. Idealno za marketinške kampanje za više tržišta ili za lokalizaciju internetske stranice.

Ovjereni
prijevod

Ovjereni je prijevod onaj na kojem radi sudski tumač. Trebat će vam ako prevodite službene dokumente koji moraju biti ovjereni potpisom i pečatom.

Trebate brz prijevod?

S druge strane ove mrežne stranice već čekaju prevoditelji i potrebna je samo minuta da ih pokrenete!

Trebate zahtjevniju uslugu?

Ako imate zahtjevniji upit s obzirom na količinu ili sadržaj prijevoda, obratite nam se.

Nazovite nas na 0800 205 206
Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovu privolu možete povući putem poveznice na kraju svakog newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.