Evropski sklad za regionalni razvoj

Cheil Centrade

Damjan Antlej • 20.04.2020
Cheil Centrade

Cheil Centrade regionalna je marketinška agencija koja posluje na području jugoistočne Europe i dio je globalne mreže Cheil. Agencija Cheil osnovana je 1973. u južnokorejskom gradu Seulu, a 2018. godine proglašena je najvećom u toj zemlji i 19. najvećom u svijetu jer je sa svoja pedeset i tri ureda prisutna na čak pet kontinenata.

Upravo smo zbog važnosti i neprikosnovenosti Cheila u svijetu marketinga i činjenice da je ta agencija zadužena za promidžbu proizvoda tvrtke Samsung izuzetno ponosni na činjenicu da je svoje povjerenje poklonila baš nama.

Plodonosna suradnja agencija Cheil Centrade i Alkemist započela je 2016. godine i možemo se pohvaliti da se otada na obostrano zadovoljstvo kreće samo uzlaznom putanjom. U početku smo radili na prijevodima manjeg opsega, a zatim su, s obzirom na to da se tvrtka Cheil Centrade širila i da smo zadobili njezino povjerenje visokom kvalitetom pruženih prevoditeljskih usluga, prevoditeljski projekti postajali sve opsežnijima i zahtjevnijima. Počeli smo prevoditi tekstove raznih namjena: od marketinških i promocijskih tekstova, materijala za mrežne stranice pa sve do višejezičnih uputa za upotrebu. Naši projekti za Cheil Centrade obuhvaćaju prijevode na sve balkanske jezike, a za njih su zaduženi prevoditelji koji zadovoljavaju stroge kriterije kad je riječ o poznavanju posebne terminologije koja ovisi o namjeni materijala koji se prevode.

Uz to što ih proizvode i lektoriraju izvorni govornici jezika na koje se prevodi, što je dio uobičajenog protokola naše prevoditeljske agencije, prijevodi za ovog klijenta prolaze i postupke adaptacije i lokalizacije. Cilj je tih postupaka postići da ton prijevoda uvijek bude u duhu ciljnog jezika i u skladu s klijentovim posebnim zahtjevima.

Cijeli je proces uvelike olakšan time što se sve odvija brzo i učinkovito. Klijent prvo stvori zahtjev u našem sustavu za upravljanje projektima Plunet Business Manager, a taj zahtjev zatim uz posebnu SSL zaštitu sigurno stiže u ruke naših voditelja kupaca, koji pozorno razmatraju upit i osmišljavaju daljnje korake. Budući da je Cheil Centrade jedan od prvih klijenata koji su prepoznali sve pogodnosti upotrebe tog sustava, osmislili smo poseban tijek rada zahvaljujući kojem Cheil Centrade aktivno sudjeluje u procesu dobivanja kvalitetna konačnog proizvoda.

Na samom bismo kraju htjeli istaknuti da našu agenciju, kao i agenciju Cheil Centrade, čine mladi i entuzijastični ljudi, pa smo uvijek spremni na razne izazove s kojima se susrećemo u svojem okružju i doskačemo im novim i kreativnim idejama, nikad ne ispuštajući iz vida cilj naše suradnje: brzu, učinkovitu i kvalitetnu prevoditeljsku uslugu koja nas izdvaja na tržištu.

Prijavi se i primaj novosti od nas

Pridružite se vodećim tvrtkama koje redovito primaju naše novosti.

Naravno, uvijek se možete odjaviti putem poveznice u newsletteru.


Podijeli
AUTOR
Damjan Antlej
Damjan Antlej
Prijavi se i primaj novosti od nas
Ovu privolu možete povući putem poveznice na kraju svakog newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, Vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.