English
english
German
Italiano
srbski
Makedonski
www.prijevodi-tumaci.com
Mirna Barišić
Mirna Barišić,
voditelj ureda
"Voditelji projekata su vam uvijek na raspolaganju kako bi vam pripremili odgovarajuću ponudu. Naš cjenik je samo informativne prirode, a točnu ponudu sa svim detaljima pripremit će vam naši voditelji projekata. Pošaljite nam svoj tekst ili nas nazovite kako bismo pronašli najbolje rješenje i kako bismo se uskladili s vašim željama."

PREVOĐENJE

CJENIK

 

Za prvu narudžbu odobravamo poseban popust, stoga vas pozivamo da nas kontaktirate na besplatni broj telefona 0800 205 206 ili nam pošaljite svoj dokument na e-mail info@alkemist.hr.

Naši voditelji projekata rado će vam pripremiti povoljnu ponudu te će se potruditi odgovoriti na svaku vašu želju.

U CIJENU PRIJEVODA UKLJUČENA JE LEKTURA TEKSTA U VRIJEDNOSTI 43,00 HRK (hrvatski jezik) tj. 73,00 HRK (strani jezik).

U donjoj tablici stoji vam na raspolaganju cjenik. Cijene prevođenja ovise o mnogim čimbenicima: broju znakova vašeg teksta, vremenu u kojem vam je potreban prijevod i ostalih. U Alkemistu smo svjesni važnosti uštede Vašeg vremena, novca i energije, stoga se uvijek trudimo pripremiti vam optimalnu i povoljnu ponudu.

Niže naveden cjenik prevođenja može poslužiti kao orijentir, a za točne informacije nazovite nas na naš besplatni broj telefona 0800 205 206 ili nam pošaljite svoj dokument na e-mail info@alkemist.hr i voditelji projekata će vam u nekoliko minuta pripremiti neobvezujuću ponudu s posebnim pogodnostima.